Άνοιξε το παράθυρο! 7 εβδομάδες συντροφιά στη Σαρακοστή


Χρον. Έκδοσης: 2022
Σχήμα: 14×21
Κωδικός: 42072
ISBN: 9789604953738
Σελίδες: 184


Οι Εκδόσεις Άθως  στο ξεκίνημα της Μεγάλης Τεσσαρακοστής οι εκδόσεις Άθως ανακοινώνουν με χαρά την κυκλοφορία του νέου βιβλίου «Άνοιξε το παράθυρο! 7 εβδομάδες συντροφιά μέσα στη Σαρακοστή» της  Κατερίνας Δανδουλάκη – Χιόνη.

Το βιβλίο συνοδεύεται από τον πρόλογο του π. Θεοδώρου Στυλιανού, του Οικουμενικού Θρόνου και της  Ι.Μ. Ταμασού και Ορεινής, Κύπρου, καθώς και από επίμετρο του αρχιμ. Συμεών Βενετσιάνου, Διευθυντή του Ιδρύματος Νεότητας και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με θέμα «Η οικογένεια την Μεγάλη Σαρακοστή».


Μέσα στις σελίδες του βιβλίου και με αφορμή την γνωστή ευχή του Οσίου Εφραίμ του Σύρου «Κύριε και Δέσποτα της Ζωής μου» συγκεντρώθηκαν περικοπές από την Αγία Γραφή και μικρά κείμενα από Πατέρες και Αγίους της Εκκλησίας μας, που θα γίνουν μια καθημερινή συντροφιά μέσα στις εβδομάδες της Σαρακοστής. Ξεχωριστή θέση κατέχουν και τα κείμενα που είναι αφιερωμένα στην Παναγία μας και στους Χαιρετισμούς.

Σε κάθε ταξίδι όλοι έχουμε ανάγκη από έναν φίλο, που θα μοιραστεί το ταξίδι, θα μας συντροφεύει και θα μας συμπαραστέκεται.

Το βιβλίο αυτό επιχειρεί μέσα από τα κείμενα αυτά να βρει την παρηγοριά και την ζεστασιά που προσφέρει η πίστη, μια σύγχρονη γυναίκα, ένας φοιτητής, ένας μοναχικός άνθρωπος του σήμερα, οποιοσδήποτε αναζητά την συνοδοιπορία.