Γιορτάζω, τραγουδώ, παίζω, δημιουργώ 3 (για το καλοκαίρι)

Μαρίνα Παλιάκη, Ελπίδα Παλιάκη, Μαρία Παλιάκη, Δαμιανός Παλιάκης, Εμμανουήλ Παλιάκης

Εικονογράφηση: Αγγελική Δελεχά

Περιέχει CD

Χρον. Έκδοσης: 2016
Σχήμα: 21×25
Κωδικός: 38916
ISBN: 9789604952021
Σελίδες: 64


Οι εκδόσεις ΑΘΩΣ/ΠΑΙΔΙΚΑ προσκαλούν τους μικρούς αναγνώστες σ’ ένα πανέμορφο ταξίδι στις γιορτές του καλοκαιριού με το βιβλίο αυτό της σειράς «Γιορτάζω, τραγουδώ, παίζω, δημιουργώ», των παιδαγωγών Μαρίνας και Ελπίδας Παλιάκη. Μαζί τους προσκαλούν και όλους τους μεγάλους, που δεν έχουν χάσει τον παιδικό ενθουσιασμό τους, να ζήσουν το καλοκαίρι απολαμβάνοντας την πλούσια αυτή έκδοση μαζί με τα παιδιά που αγαπούν.

Η έκδοση συνοδεύεται από ένα πλούσιο CD γεμάτο ιστορίες και τραγούδια. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει η μελοποίηση στίχων του Γιώργου Βιζυηνού και ένας απροσδόκητος παιδικός διάλογος σε πολλές ξένες γλώσσες. Η εικονογράφηση της Αγγελικής Δελεχά και τα σκίτσα της Βάσιας Μαγαράκη διασκεδάζουν και εμπνέουν τα παιδιά. Το βιβλίο περιλαμβάνει ωραίες εικόνες από τη Μονή Διονυσίου Αγίου Όρους.

Το νέο βιβλίο είναι το τρίτο της σειράς «Γιορτάζω, τραγουδώ, παίζω, δημιουργώ», που αγαπήθηκε θερμά από παιδιά, γονείς, δασκάλους και κατηχητές. Το πρώτο βιβλίο καλύπτει και πάλι τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ το δεύτερο το χειμώνα. To τέταρτο αναφέρεται στην άνοιξη και το πέμπτο στο φθινόπωρο. …Γιορτάζω τις μεγάλες γιορτές του καλοκαιριού με ιστορίες, τραγούδια και ύμνους. Τραγουδώ στα πανηγύρια, στη θάλασσα και στο βουνό για την Παναγιά, για τους φίλους, για την παρέα! Παίζω ομαδικά παιχνίδια με τα αδέλφια και τους φίλους μου, παιχνίδια γνώσεων, λαβύρινθους και αινίγματα. Δημιουργώ βαρκούλες που σχίζουν τα νερά, καλοκαιρινά μόμπιλε, άρτους για τη γιορτή μου και πολλές ζωγραφιές!…