Γιορτάζω, τραγουδώ, παίζω, δημιουργώ [6]

Μαρίνα Παλιάκη, Ελπίδα Παλιάκη, Μαρία Παλιάκη, Δαμιανός Παλιάκης, Εμμανουήλ Παλιάκης

Εικονογράφηση: Αγγελική Δελεχά

Περιέχει 2 CD

Αφήγηση: Σοφία Χατζή, Αθανάσιος Ατσαλάκης, Εμμανουήλ Παλιάκης

Επιμέλεια – σκηνοθεσία Cd: Δαμιανός Παλιάκης

Χρον. Έκδοσης: 2019
Σχήμα: 21×25
Κωδικός: 39825
ISBN: 9789604952762
Σελίδες: 64


Γεμάτη η Τράπεζα, όλοι να απολαύσουμε της πίστης το συμπόσιο! 
Ο αναστημένος Χριστός ανεξάντλητος, όλοι χορτάτοι να μείνουμε!

Κυκλοφορεί επιτέλους το βιβλίο που όλοι οι φίλοι της σειράς περίμεναν, το έκτο βιβλίο κλείνοντας πανηγυρικά τον ετήσιο κύκλο με ένα πλούσιο βιβλίο και 2 Cd.

H  γιορτινή παρέα µε ύµνους και τραγούδια πανηγυρίζει και διαλαλεί το χαρµόσυνο µήνυµα της Ανάστασης, συντροφιά µε τους αγίους και τις αγίες της άνοιξης µέχρι και την… Πεντηκοστή! Το πρώτο μέρος του βιβλίου είναι αφιερωμένο στη Μεγάλη Εβδομάδα. Το δεύτερο περιλαμβάνει διηγήσεις για τις αναστάσιμες εμφανίσεις του Κυρίου, το πρωτότυπο τραίνο της Πεντηκοστής, την ιστορία των αγίων Ραφαήλ και Νικολάου μέσα από τη φωνή της γιαγιάς Βασιλικής Ράλλη, της αγίας Ματρώνας, της Ζωοδόχου Πηγής, του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, της αγίας Φωτεινής και άλλες μικρότερες.

Η έκδοση  περιλαμβάνει τραγούδια, ύμνους και παιχνίδια που θα απασχολήσουν τα παιδιά μας και θα τα εισάγουν στον εκκλησιαστικό κύκλο ως τη μέρα της Πεντηκοστής. Ανάμεσα στα τραγούδια αναφέρουμε τον Σπίνο, το Τσομπανόπουλο, Δόξα νά’χει πάσα μέρα.

Η εικονογράφηση της Αγγελικής Δελεχά καλύτερη από ποτέ με ένα εξώφυλλο που σε κάνει να θέλεις να γίνεις παιδί και να ανέβεις στο δενδρόσπιτο μαζί με τα παιδιά. Οι συντελεστές των 2 Cd μικροί και μεγάλοι, μια αληθινά γιορτινή παρέα για τα παιδιά μας, στο σπίτι αλλά και στο αυτοκίνητο.  Η τιμή διάθεσης εξαιρετικά συμφέρουσα για τον πλούτο του υλικού προσφέρεται.

Το βιβλίο τελειώνει με την φράση:
Στείλε μας το Πανάγιον σου Πνεύμα
να μας φέρει την ειρήνη!