Δι’ ευχών των Αγίων – Τόμος Ε’: Μάιος – Ιούνιος

Δημήτρης Φωτόπουλος
Άννα Φωτοπούλου

Εικονογράφηση:
Παρασκευή Χατζηθανάση


Χρον. Έκδοσης: 2024
Σχήμα: 20×25
Κωδικός: 42452
ISBN: 9789604954018
Σελίδες: 136


Οι Εκδόσεις Άθως συνεχίζουν την κυκλοφορία  της ανανεωμένης σειράς του παιδικού συναξαριστή «Δι’ ευχών των αγίων», που έχουν γράψει οι έμπειροι συγγραφείς και εκπαιδευτικοί Δημήτρης και Άννα Φωτοπούλου, με την εικονογράφηση της Παρασκευής Χατζηθανάση. Ο πέμπτος τόμος περιλαμβάνει τα συναξάρια δώδεκα Αγίων που τιμάται η μνήμη τους τους μήνες Μάιο και Ιούνιο, ενώ ήδη κυκλοφορούν οι τόμοι με τους μήνες Σεπτέμβριο  και Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο, Ιανουάριο και Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο.

Στο βιβλίο αυτό γνωρίζουμε Αποστόλους, Αγίους Μάρτυρες των πρώτων χριστιανικών αιώνων, Ασκητές και Ασκήτριες, αλλά και Νεομάρτυρες. Δώδεκα Άγιοι, που έζησαν σε  κάθε εποχή, αλλά βάδισαν τον ίδιο δρόμο, αυτόν που οδηγεί στον Χριστό.  Η σειρά, που αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους, κυκλοφορεί πλέον σε 6 τόμους, με χαρτί εξαιρετικής ποιότητας, εξώφυλλο χαρτόδετο και  στέρεη βιβλιοδεσία. Αποτελεί ένα πολύτιμο έργο για την παιδική βιβλιοθήκη και ένα εξαιρετικό βοήθημα για κατηχητικά και σχολεία.

Έναν δρόμο μακρύ, πολύ μακρύ,
ίσως τον πιο μακρύ δρόμο
που μπορεί να βαδίσει ένας άνθρωπος,
διάλεξαν ν’ ακολουθήσουν
οι δώδεκα Άγιοι του βιβλίου μας.
Βάδισαν τον δρόμο από τη γη στον Ουρανό…
κι έμειναν εκεί!

Η σειρά, που αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους, κυκλοφορεί πλέον σε 6 τόμους, με χαρτί εξαιρετικής ποιότητας, εξώφυλλο χαρτόδετο και στέρεη βιβλιοδεσία. Αποτελεί ένα πολύτιμο έργο για την παιδική βιβλιοθήκη και ένα εξαιρετικό βοήθημα για κατηχητικά και σχολεία.