Δι’ ευχών των Αγίων. Τόμος Β΄: Νοέμβριος – Δεκέμβριος

Δημήτρης Φωτόπουλος
Άννα Φωτοπούλου

Εικονογράφηση:
Παρασκευή Χατζηθανάση


Χρον. Έκδοσης: 2023
Σχήμα: 20×25
Κωδικός: 42206
ISBN: 9789604953868
Σελίδες: 192


Με ιδιαίτερη χαρά οι Εκδόσεις Άθως συνεχίζουν την κυκλοφορία  της ανανεωμένης σειράς του παιδικού συναξαριστή «Δι΄ ευχών των αγίων», των έμπειρων συγγραφέων και εκπαιδευτικών  Δημήτρη και Άννας Φωτοπούλου, με εικονογράφηση της Παρασκευής Χατζηθανάση. Ο δεύτερος τόμος περιλαμβάνει τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο, ενώ ήδη κυκλοφορεί ο πρώτος τόμος με τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.

Η αγία Μεγαλομάρτυς Αικατερίνα, ο άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος, ο άγιος Νικόλαος, ο όσιος Δαυίδ, ο άγιος Πορφύριος ο μίμος, ο άγιος Φιλάρετος ο ελεήμων, ο άγιος Σπυρίδων ο θαυματουργός, ο άγιος Διονύσιος και άλλοι άγιοι κρατούν συντροφιά στους μικρούς αναγνώστες και τους μεταγγίζουν χαρά, ελπίδα, πίστη και την αγάπη τους για όλη την κτίση, τους συνανθρώπους και πάνω από όλα για τον Θεό.

Η σειρά, που αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους, κυκλοφορεί πλέον σε 6 τόμους, με χαρτί εξαιρετικής ποιότητας, εξώφυλλο χαρτόδετο και  στέρεη βιβλιοδεσία. Αποτελεί ένα πολύτιμο έργο για την παιδική βιβλιοθήκη και ένα εξαιρετικό βοήθημα για κατηχητικά και σχολεία.

Τόν Χριστό νά Τόν αἰσθανόμαστε φίλο μας. Εἶναι ὁ φίλος μας. Τό βεβαιώνει ὁ ἴδιος ὅταν λέει:  «Ὑμεῖς φίλοι μου ἐστέ…».

Ἅγιος Πορφύριος Καυσοκαλυβίτης
Ἕντεκα φίλοι τοῦ Χριστοῦ!
Ἕντεκα τελείως διαφορετικοί ἄνθρωποι,
πού μοιράστηκαν τήν ἴδια μεγάλη ἀγάπη
γιά τόν Χριστό καί τήν Ἐκκλησία.
Μεγάλοι Ἅγιοι τῆς Ἐκκλησίας μας,
πού γεύτηκαν τόν Παράδεισο ἀπό τή γῆ!