Παιδικά βιβλία και cd για την Σαρακοστή

Ιστορίες, δραστηριότητες, ύμνοι, τραγούδια, παιχνίδια!

Βρείτε την μεγάλη ποικιλία παιδικών βιβλίων με όμορφες ιστορίες, το έθιμο της ζυμαρένιας κυρά Σαρακοστής και πολλές πρωτότυπες δραστηριότητες για όλα τα παιδιά!

Εφτά παπούτσια για την κυρά Σαρακοστή

Η κλασική και αγαπημένη ιστορία της Άννας Ιακώβου. Πόσα πόδια κρύβει κάτω από την φουστάνα της η κυρά Σαρακοστή; Ο μικρός Λάμπης ήταν ο μόνος που είχε το θάρρος να το ανακαλύψει! Το βιβλίο περιέχει αφίσα και κατασκευή της κυρά Σαρακοστής και έχει εικονογραφήσει η Αγγελική Δελεχά. Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Άθως παιδικά.

Βρείτε το εδώ :

Γιορτάζω – τραγουδώ, παίζω – δημιουργώ 4 (για την άνοιξη)

Το 4ο βιβλίο της επιτυχημένης σειράς που κάθε παιδί ενθουσιάζει και κάθε γονιό…ξεκουράζει. Ιστορίες, τραγούδια, παιχνίδια, ύμνοι, ιδέες για μαγειρική και ένα χορταστικό Cd που θα απολαύσουν γονείς και παιδιά στο αυτοκίνητο, στο σπίτι, στο σχολείο, στην τάξη. Ένα βιβλίο που μπορεί να απασχολήσει το παιδί για ένα ολόκληρο τρίμηνο.

Για τις ηλικίες από 5 έως 11 ετών. Σίγουρα θα το αγαπήσουν και τα μικρότερα παιδιά μέσα από την ακρόαση του πλούσιου ηχητικού υλικού.

Κατάλληλο και για σχολεία και κατηχητικά!

Συγγραφείς: Παλιάκη Μαρίνα, Παλιάκη Ελπίδα, Παλιάκη Μαρία, Παλιάκης Δαμιανός
Εικονογράφηση: Αγγελική Δελεχά

Βρείτε το εδώ:

Η κυρά Σαρακοστή

H Κυρά Σαρακοστή, ένα βιβλίο για παιδιά προσχολικής ηλικίας που με αφορμή το γνωστό έθιμο και άλλες δραστηριότητες, εισάγει τα παιδιά στα νοήματα κάθε Κυριακής της Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Το βιβλίο δημιούργησαν η Μαρίνα Παλιάκη και ο Ιωάννης Μπόκιας κι έχουν εικονογραφήσει η Αγγελική Δελεχά και η Παρασκευή Χατζηθανάση.

Από τις εκδόσεις Άθως παιδικά. Βρείτε το εδώ: