Παρουσίαση: Γιορτάζω-τραγουδώ, Παίζω – δημιουργώ (για όλο τον χειμώνα) και Γιορτάστε, παιδιά!

Η δημιουργός περιεχομένου διακόνισσα Έλενα Καραγιάννη (Δεν θα μπορούσα να μην είμαι μαμά) παρουσιάζει τα βιβλία Γιορτάζω- τραγουδώ, Παίζω – δημιουργώ ( για όλο τον Χειμώνα) των Παλιάκη Μαρίνα, Παλιάκη Ελπίδα και Παλιάκη Μαρία και Γιορτάστε παιδιά! της Νεκταρίας Μαλτέζου – Παλιάκη.

Λίγα λόγια για τα βιβλία:
1. Γιορτάζω- τραγουδώ, παίζω – δημιουργώ (για όλο τον Χειμώνα) – Παλιάκη Μαρίνα, Παλιάκη Ελπίδα και Παλιάκη Μαρία. Ποιοι φίλοι μου γιορτάζουν το χειμώνα; Πως να στολίσω το γιορτινό τραπέζι; Ποια κάλαντα να τραγουδήσω με τους φίλους μου; Τι παιχνίδι να παίξουμε όλοι μαζεμένοι στη γιορτή; Τι συμβολίζει η εικόνα της Γέννησης του Χριστού μας; Ποια ιστορία θα μου κρατήσει παρέα πριν να κοιμηθώ; Ένα βιβλίο γεμάτο ιστορίες, παιχνίδια, ζωγραφιές! Ένα πλούσιο Cd με αφηγήσεις, κάλαντα, ύμνους! Μια υπέροχη παρέα για όλο το χειμώνα. Ένα βιβλίο για παιδιά Δημοτικού, που θα δώσει πολλές ιδέες σε γονείς, κατηχητές και εκπαιδευτικούς.

2. Γιορτάστε παιδιά!- Νεκταρία Μαλτέζου – Παλιάκη. Το νόηµα των γιορτών των Χριστουγέννων, Φώτων και Πρωτοχρονιάς και τα έθιµά τους παρουσιάζονται µε τρυφερότητα σ’ αυτό το µικρό, γιορτινό βιβλίο που απευθύνεται στα νήπια και στα παιδια της πρώτης δημοτικού. Kυκλοφορεί σε χρηστικό σχήμα, εμπλουτισμένο με χειροτεχνίες και αφίσα. Ως στόχο έχει να δούµε ξανά τις γιορτές, όπως τις βλέπουν τα παιδια, και να βιώσουµε όλοι µαζί τις χαρές που προσφέρουν.

Λίγα λόγια για την παρουσιάστρια: Η διακόνισσα Έλενα Καραγιάννη είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών και γυμνάστρια στο επάγγελμα. Διακονεί στο κατηχητικό της ενορίας της στα Γρεβενά. Η διαδικτυακή της παρουσία στο Instagram είναι πολύ σημαντική, καθώς μοιράζεται την ζωή μιας πολύτεκνης μητέρας, που με την χαρά της πίστης αντιμετωπίζει κάθε μικρή ή μεγαλύτερη δυσκολία της καθημερινότητας. Μπορείτε να την βρείτε εδώ: https://www.instagram.com/elenakaragi…

Για παραγγελίες https://bit.ly/3oZmfXA