Το εκδοτικό ταξίδι του 2021

Το 2021 ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους, όμως στις εκδόσεις μας καταφέραμε μέσα από την εκδοτική δημιουργία να δώσουμε νότες χαράς και αισιοδοξίας στους αναγνώστες μας. Την χρονιά που πέρασε ανοίξαμε τα φτερά μας πιο δυνατά και σας προσφέραμε μεγάλο αριθμό βιβλίων.

Η παραγωγή μας περιλαμβάνει βιβλία γεμάτα από τους θησαυρούς της Ορθοδοξίας μας, καθώς και βιβλία που ξεχειλίζουν από τα κατορθώματα των ηρώων του 1821.

Με τη χάρη του Θεού εκδόσαμε ένα βιβλίο για την κατάργηση της θανατικής ποινής «», το πρώτο μας «», αλλά και τα πρώτα μας δύο βιβλία με κείμενα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, «» και «».

Μεγάλη ποικιλία κειμένων, όλα ποιοτικά, με υπέροχες εικονογραφήσεις και πολύ προσεγμένες σελιδοποιήσεις.

Κάνοντας τον απολογισμό του 2021 θυμόμαστε τις ιδιαίτερες στιγμές που μας χάρισε η διαδρομή, για να δημιουργηθεί κάθε βιβλίο.

Είμαστε ευγνώμονες…

…Στον Νικόλαο Ζουρνατζόγλου που μας εμπιστεύθηκε το σπουδαίο βιβλίο «».

…Στον π. Ευάγγελο Παπανικολάου για  το βιβλίο του «».

…Στους πατέρες της Ιεράς Μονής Μαχαιρά για τη συνεργασία στο βιβλίο «Φώς μέσα από τα κάγκελα».

…Στην Ευανθία Χατζή, στην Δήμητρα Σταύρου και στην Ελένη Περακάκη για την συνεργασία τους στην απόδοση στη νέα ελληνική του βιβλίου «» του Αγίου Νεκταρίου Πενταπόλεως.

…Στον Μάριο Μιχαηλίδη για το βιβλίο «».

…Στον άγνωστο συγγραφέα, που μας εμπιστεύθηκε το «» και έβαλε στην παρέα μας τον Μπάρμπα.

…Στον νέο συγγραφέα, τον π. Τύχωνα Κουτσοφιό για το πολύτιμο  «» και στον επίσης πρωτοεμφανιζόμενο Κώστα Παναγόπουλο για το βιβλίο του  «».

…Στον Κώστα Γανωτή, στη Σοφία Χατζή, στον Στέφανο Δορμπαράκη, στον Χρήστο Κεχαγιόγλου και στην Μαριτάσα Τσιμπλάκη για την συμμετοχή τους στα βιβλία: «Πάσχα Ρωμέικο» και «Στο Χριστό στο Κάστρο» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη.

… Στους πατέρες της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Μέσα Ποταμού για το βιβλίο “” και την συνεργασία στο βιβλίο ““.

…. Σε όλους τους συγγραφείς μας, που με την αστείρευτη πηγή έμπνευσής τους, μας χαρίζουν όμορφες ιστορίες και ξεχωριστά παραμύθια.

Ευχαριστούμε και εσάς, που όλα τα χρόνια στηρίζετε το εκδοτικό μας έργο και ανταμείβετε με αυτόν τον τρόπο την προσπάθεια που καταβάλει η οικογένεια των εκδόσεων Σταμούλη, στην οποία ανήκουν οι εκδόσεις Άθως και Άθως Παιδικά, για να διατηρήσει την υψηλή ποιότητα των βιβλίων σε καιρούς τρελούς και δύσκολους.

Καλή χρονιά, με όρεξη για πολλές ακόμα εκδοτικές παραγωγές!