Το Φως των Χριστουγέννων – Παρουσίαση της δημιουργού του ιστολογίου “Η Κόκκινη Καμέλια”

Γνωστοί δημιουργοί περιεχομένου προτείνουν αγαπημένα χριστουγεννιάτικα βιβλία από τις εκδόσεις Άθως.

Η δημιουργός του ιστολογίου Η Κόκκινη Καμέλια, διαβάζει και προτείνει το βιβλίο της Άννας Ιακώβου “Το Φως των Χριστουγέννων”.

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Φέτος τις γιορτές όλα θα είναι διαφορετικά χωρίς τη γιαγιά του μικρού Φάνη. Στην πόλη σπίτια, δρόμοι και μαγαζιά στολισμένα με χιλιάδες μικρά πολύχρωμα φωτάκια που αναβοσβήνουν. Μα το καντηλάκι στο προσκυνητάρι του βουνού ποιος θα το ανάψει; Μια διαφορετική χριστουγεννιάτικη ιστορία από την Άννα Ιακώβου, που θυμίζει ποιο είναι το αληθινό Φως των Χριστουγέννων, με την υπέροχη εικονογράφηση του Γιώργου Λαγάνη – Σέκερη. Το βιβλίο συνοδεύεται από cd με την εκφραστική αφήγηση της Σοφίας Χατζή.

Λίγα λόγια για την παρουσιάστρια: Η Μαρία Ηλιάδου, γνωστή ως Κόκκινη Καμέλια, πρεσβεύει πως “το μυστικό είναι στην απλότητα”. Μοιράζεται με τους αναγνώστες της προτάσεις ποιοτικών βιβλίων, την αγάπη της για τον μινιμαλισμό και την απλότητα σε όλους τους τομείς της ζωής, μυστικά για την φροντίδα των φυτών εσωτερικού χώρου και πολλά ακόμα. Ξεχωρίζει για την σαφήνεια και την σοβαρότητά της. Μπορείτε να την βρείτε στο www.kokkinikamelia.gr