Όταν γελάει ο Ουρανός [2]

Άννα Ιακώβου

Εικονογράφηση:
Αγγελική Δελεχἀ

Χρον. Έκδοσης: 2021
Σχήμα: 20×25
Κωδικός: 41294
ISBN: 9789604953240
Σελίδες: 64


Kυκλοφορεί η νέα έκδοση του «Όταν γελάει ο ουρανός 2», η οποία συνοδεύεται με ηχητικό СD στο οποίο τις ιστορίες αφηγούνται η ίδια η συγγραφέας Άννα Ιακώβου, η Σοφία Χατζή, ο Κωνσταντίνος Μπίσαλας κ.α.

Η μουσική είναι του Στέφανου Δορμπαράκη.
Με αυτή την έκδοση, όλα πλέον τα 6 βιβλία της σειράς που τόσο αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους, συνοδεύονται από πλούσιoυς ηχητικούς δίσκους. Τα παιδιά μπορούν να διαβάζουν το βιβλίο και παράλληλα να ακούν το ηχητικό υλικό. Η διαδικασία αυτή τα βοηθάει να αφομοιώνουν καλύτερα το περιεχόμενο αλλά και να καλλιεργούν την ικανότητα ανάγνωσης και αφήγησης.

Σίγουρα τα θαύµατα σ’ έναν µικρό αναγνώστη προκαλούν δέος. Στο βιβλίο, όµως, αυτό τα θαύµατα -κατά παράδοξο τρόπο- προκαλούν χαµόγελα!! Απολαύστε τις χαριτωµένες ιστορίες µε πρωταγωνιστές αγίους και αγίους Γέροντες και γελάστε, έτσι όπως γελάει και ο ουρανός.

Συντελεστές ψηφιακού δίσκου:
Σκηνοθεσία: Άννα Ιακώβου
Επιμέλεια μουσικής: Στέφανος Δορμπαράκης
Ηχητική επιμέλεια: Γιάννης Χριστοδουλάτος
Μίξη και επεξεργασία ήχου: Sweetspot Productions
Αφηγητές: Σοφία Χατζή, Κωνσταντίνος Μπίσαλας, Κωνσταντίνος Χριστόπουλος, Άννα Ιακώβου
Τους ρόλους αποδίδουν: Σοφία Χατζή, Κωνσταντίνος Μπίσαλας, Κωνσταντίνος Χριστόπουλος, Γιάννης Σωτηρόπουλος, Στέφανος Δορμπαράκης, Γιάννης Χριστοδουλάτος, Παναγιώτης Σωτηρόπουλος, Δαυιδούλα Χριστοπούλου, Χάρης Δουρουντουδάκης, Χρήστος Καρράς, Άννα Ιακώβου

Έπαιξαν οι μουσικοί:
Κανονάκι, τραγούδι: Στέφανος
Ακορντεόν: Συμεών Συμεωνίδης
Κρητικό λαούτο: Aλέξανδρος Καψοκαβάδης
Έψαλε o Στέφανος Δορμπαράκης


ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ!