Πάσχα και ήμουν εκεί!

Άννα Ιακώβου

Εικονογράφηση: Αγγελική Δελεχά

Χρον. Έκδοσης: 2023
Σχήμα: 24.5×26
Κωδικός: 42089
ISBN: 9789604953752
Σελίδες: 68


Οι εκδόσεις Άθως με χαρά παρουσιάζουν την κυκλοφορία του βιβλίου Πάσχα και ήμουν εκεί! της αγαπημένης και πολυγραφότατης Άννας Ιακώβου με την πανέμορφη εικονογράφηση της Αγγελικής Δελεχά.  

Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου της, με κείμενα απλά και κατανοητά η συγγραφέας μεταφέρει τα παιδιά στην εποχή του Χριστού και στις μέρες της πρώτης Μεγάλης Εβδομάδας. Ντυμένα με τα ρούχα εκείνης της εποχής, βρίσκονται κοντά στον Κύριο και τους Μαθητές Του και βιώνουν με τρόπο πνευματικό τα συγκλονιστικά γεγονότα των Παθών και της Ανάστασης.

Η εικονογράφηση της Αγγελικής Δελεχά είναι εξαιρετική, όπως άλλωστε ταιριάζει στο θέμα. Η σύλληψη των εικόνων και η λεπτομερής και υψηλής αισθητικής υλοποίησή τους είναι κάτι που θα συναρπάσει τα παιδιά.

Παρά το γεγονός ότι το θέμα των Παθών του Κυρίου είναι δύσκολο στην παρουσίασή του σε αυτή την ηλικία, τόσο η συγγραφέας, όσο και η εικονογράφος το προσέγγισαν με πολλή τρυφερότητα και σεβασμό στην παιδική ψυχή.

Η πολύ προσεγμένη σελιδοποίηση, μαζί με την όλη ποιότητα των υλικών της έκδοσης, κάνουν το βιβλίο αυτό πραγματικά ξεχωριστό και αγαπητό από κάθε παιδί!