Όταν γελάει ο Ουρανός [7]. Θηρία και Θηριοδαμαστές [1]

Άννα Ιακώβου

Εικονογράφηση:
Εύα Καραντινού

Βιβλίο με CD


Χρον. Έκδοσης: 2022
Σχήμα: 19×24
Κωδικός: 41825
ISBN: 9789604953530
Σελίδες: 64


Η σειρά ΟΤΑΝ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ, που υπογράφει η διακεκριμένη Άννα Ιακώβου φέρνει κοντά στα παιδιά ιστορίες από τα συναξάρια των αγίων, ιστορίες που προκαλούν το δέος, αλλά και το χαμόγελο.

Το βιβλίο αυτό είναι το έβδομο της σειράς, που αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους. Μικρές και πολύ ξεχωριστές ιστορίες με πρωταγωνιστές «τρομερά» θηρία και ατρόμητους θηριοδαμαστές, από τις ζωές αγίων και ασκητών, που έζησαν σε απόλυτη αρμονία με όλα τα πλάσματα του Θεού. Λιοντάρια, σκατζόχοιροι, αγριογούρουνα, δράκοντες και μυρμήγκια γίνονται με τις συνήθειές τους αφορμή για να μας δείξουν οι γέροντες και οι άγιοι με ποιον τρόπο πρέπει να φερόμαστε στα ζώα και το περιβάλλον μας.

Γραμμένες με τον μοναδικό τρόπο της Άννας Ιακώβου, όλες οι ιστορίες θα ενθουσιάσουν τα παιδιά με την πρωτοτυπία τους, ενώ ταυτόχρονα θα τους δείξουν τι σημαίνει σεβασμός και αγάπη για κάθε ζωντανό πλάσμα. Η εικονογράφηση της Εύας Καραντινού, που στολίζει το βιβλίο, ζωντανεύει κάθε ιστορία και θα ενθουσιάσει τον μικρό αναγνώστη.

Η έκδοση περιέχει ψηφιακό δίσκο με την αφήγηση των ιστοριών, που έχει γίνει από την ίδια την συγγραφέα, την Σοφία Χατζή και τον Κωνσταντίνο Μπίσαλα. Την όμορφη μουσική υπογράφουν ο Στέφανος Δορμπαράκης και ο Νίκος Παραουλάκης.


Ψηφιακός δίσκος
Αφήγηση: Άννα Ιακώβου, Σοφία Χατζή, Κωνσταντίνος Μπίσαλας.

Μουσική: Στέφανος Δορµπαράκης,Νίκος Παραουλάκης.