Εύα Καραντινού

Η Εύα Καραντινού είναι ζωγράφος, απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών της Αθήνας, με δάσκαλο τον Δημήτρη Μυταρά. Έχει διδάξει σχέδιο, τεχνικές ζωγραφικής και έχει συμμετάσχει σε πολλές, ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ασχολείται επαγγελματικά με τη βυζαντινή αγιογραφία, τον σχεδιασμό και τη μελέτη εσωτερικών χώρων, όπως επίσης και με την εικονογράφηση παιδικών βιβλίων. Συνολικά έχει εικονογραφήσει 184 παιδικά βιβλία.
Από τις εκδόσεις ΑΘΩΣ κυκλοφορούν με δική της εικο­νο­γράφηση τα βιβλία Η κυρά της Ρω, Ο Ανεμοθό­δω­ρος, Ο άγιος Γεώργιος Καρσλίδης, Ο πατήρ Επιφάνιος Θεοδωρόπουλος, Ο Άγιος Γεώργιος, Ο όσιος Παρθένιος και ο όσιος Ευμένιος της Ιεράς Μονής Κουδουμά, Όταν γελάει ο ουρανός 3-Μικρές ιστορίες για παράξενες Παναγιές της Άννας Ιακώβου και Τα Ωραιότερα Χριστούγεννα, του Κ. Γανωτή.

Από τις Εκδόσεις Άθως κυκλοφορούν:

Κέλτικα Παραμύθια

Παραμύθια εμπνευσμένα από ιστορικά στοιχεία της ζωής των Χριστιανών Κελτών

Οι εκδόσεις Άθως Παιδικά με χαρά παρουσιάζουν την νέα κυκλοφορία του βιβλίου Κέλτικα Παραμύθια του σύγχρονου παραμυθητικού δασκάλου Κώνσταντίνου Γανωτή και της φιλολόγου Κατερίνας Κόρμαλη, με την εικονογράφηση της Εύας Καραντινού.

Ενημερωθείτε για τα νέα μας