Τα ωραιότερα Παιδικά Βιβλία – Όταν Γελάει ο ουρανός 7

Η βραβευμένη συγγραφέας Άννα Ιακώβου στην εκπομπή του Ρ/Σ Πειραϊκή Εκκλήσία Ραδιοπαραμυθία και την Σοφία Χατζή μιλά για το νέο της βιβλίο “Όταν γελάει ο ουρανός 7 – Θηρία και θηριοδαμαστές 1” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Άθως παιδικά.

Οι εκδόσεις ΑΘΩΣ/ΠΑΙΔΙΚΑ κυκλοφόρησαν το έβδομο βιβλίο της σειράς που τόσο αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους. Η εικονογράφηση είναι της Εύας Καραντινού και στο CD που συνοδεύει το βιβλίο ακούγονται η Άννα Ιακώβου, η Σοφία Χατζή και ο Κωνσταντίνος Μπίσαλας, ενώ τις αφηγήσεις ντύνει με την μουσική του ο Στέφανος Δορμπάράκης και ο Νίκος Παραουλάκης.

Η βραβευμένη συγγραφέας Άννα Ιακώβου στην εκπομπή του Ρ/Σ Πειραϊκή Εκκλήσία Ραδιοπαραμυθία και την Σοφία Χατζή μιλά για το νέο της βιβλίο “Όταν γελάει ο ουρανός 7 – Θηρία και θηριοδαμαστές 1” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Άθως παιδικά.

Οι εκδόσεις ΑΘΩΣ/ΠΑΙΔΙΚΑ κυκλοφόρησαν το έβδομο βιβλίο της σειράς που τόσο αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους.
Η εικονογράφηση είναι της Εύας Καραντινού και στο CD που συνοδεύει το βιβλίο ακούγονται η Άννα Ιακώβου, η Σοφία Χατζή και ο Κωνσταντίνος Μπίσαλας ,ενώ τις αφηγήσεις ντύνει με την μουσική του ο Στέφανος Δορμπάράκης και ο Νίκος Παραουλάκης.

Περισσότερα

Βιβλία που πρέπει να διαβάσεις | Η Σοφία και οι τρεις ατρόμητες κόρες της

Η συγγραφέας Κατερίνα Μουρίκη αφηγείται από το νέο της βιβλίο “Η Σοφία και οι τρεις ατρόμητες κόρες της” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Άθως Παιδικά.

Ποια ήταν η αρχόντισσα Σοφία με τις τρεις λατρεμένες κόρες της, Πίστη, Ελπίδα και Αγάπη; Πώς ζούσαν στην πρωτεύουσα της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας τα χρόνια των διωγμών των Χριστιανών; Τι ήταν οι Αγάπες και σε ποιον τόπο γίνονταν αρχικά; Με ποιον τρόπο τα τρία κορίτσια και η μητέρα τους θα δείξουν τη δόξα του Κυρίου μπροστά στα μάτια του Αυτοκράτορα Αδριανού; Όλα αυτά και άλλα πολλά θα τα συναντήσετε διαβάζοντας τούτη την αληθινή ιστορία.

Ένα βιβλίο που απευθύνεται σε παιδιά από 9 ετών και άνω και σίγουρα θα αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους.

Συγγραφέας: Κατερίνα Μουρίκη
Εικονογράφος: Πέγκυ Φούρκα
Βρείτε το εδώ: https://bit.ly/3eVWIOk

Η συγγραφέας Κατερίνα Μουρίκη αφηγείται από το νέο της βιβλίο “Η Σοφία και οι τρεις ατρόμητες κόρες της” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Άθως Παιδικά.

Περισσότερα

Νέα κυκλοφορία της Άννας Ιακώβου: Ένα κόκκινο αυγό για τον καίσαρα Τιβέριο

Το νέο βιβλίο της Άννας Ιακώβου μόλις κυκλοφόρησε!
Οι εκδόσεις Άθως Παιδικά παρουσιάζουν το νέο πασχαλινό βιβλίο της πολυγραφότατης Άννας Ιακώβου «Ένα αυγό για τον Καίσαρα Τιβέριο», με την υπέροχη εικονογράφηση της Εύας Καραντινού. Η συγγραφέας ζωντανεύει ένα θαύμα της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής που συνέβη στην Ρώμη, μετά την Ανάσταση του Χριστού, που σχετίζεται με το έθιμο των κόκκινων αυγών του Πάσχα.

Ποιος δεν έχει τσουγκρίσει κόκκινα αυγά το Πάσχα; Σκεφτήκατε ποτέ πώς ξεκίνησε το έθιμο αυτό; Σύμφωνα με την παράδοση το βάψιμο των κόκκινων αυγών οφείλεται σε θαύμα της αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής, που συνέβη όταν ταξίδεψε από τα Ιεροσόλυμα στη Ρώμη για να συναντήσει τον Καίσαρα Τιβέριο και να τον ενημερώσει για τα γεγονότα της σταύρωσης και της Ανάστασης του Χριστού

Το νέο βιβλίο της Άννας Ιακώβου μόλις κυκλοφόρησε! Οι εκδόσεις Άθως Παιδικά παρουσιάζουν το νέο πασχαλινό βιβλίο της πολυγραφότατης Άννας Ιακώβου «Ένα αυγό για τον Καίσαρα Τιβέριο», με την υπέροχη εικονογράφηση της Εύας Καραντινού. Η συγγραφέας ζωντανεύει ένα θαύμα της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής που συνέβη στην Ρώμη, μετά την Ανάσταση του Χριστού, που σχετίζεται

Περισσότερα

Το ευλογημένο γαϊδουράκι – Η εικονογράφος και συγγραφέας Αγγελική Δελεχά αφηγείται

Ακούστε την εικονογράφο και συγγραφέα του βιβλίου “Το ευλογημένο γαϊδουράκι” να αφηγείται ένα απόσπασμα από το νέο της βιβλίο! “Το ευλογημένο γαϊδουράκι” Με αφορμή το ευαγγελικό χωρίο της εισόδου του Χριστού στα Ιεροσόλυμα πάνω σε ένα γαϊδουράκι, που ποτέ πριν κανείς δεν είχε ιππεύσει, η αγαπημένη εικονογράφος και συγγραφέας Αγγελική Δελεχά δημιούργησε μια τρυφερή πασχαλινή ιστορία για μικρά παιδιά. Το κείμενο, που είναι σε έμμετρο λόγο, αλλά και οι πανέμορφες ζωγραφιές, μαζί με τις χρωμοσελίδες του βιβλίου, θα ενθουσιάσουν κάθε μικρό και μεγάλο αναγνώστη!

Εκδόσεις Άθως Παιδικά
Κεντρική διάθεση:
Εκδόσεις Σταμούλη, Αβέρωφ 2, Αθήνα 2105238305 www.stamoulis.gr

Για παραγγελίες καλέστε στο 2105238305
Βρείτε το εδώ: https://bit.ly/3ispbKg και σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία.

Ακούστε την εικονογράφο και συγγραφέα του βιβλίου “Το ευλογημένο γαϊδουράκι” να αφηγείται ένα απόσπασμα από το νέο της βιβλίο! “Το ευλογημένο γαϊδουράκι” Με αφορμή το ευαγγελικό χωρίο της εισόδου του Χριστού στα Ιεροσόλυμα πάνω σε ένα γαϊδουράκι, που ποτέ πριν κανείς δεν είχε ιππεύσει, η αγαπημένη εικονογράφος και συγγραφέας Αγγελική Δελεχά δημιούργησε μια τρυφερή πασχαλινή

Περισσότερα

Αυγό για γίγαντες της Άννας Ιακώβου – Το Πετειναράκι

Αυγό για γίγαντες μια ξεκαρδιστική πασχαλινή ιστορία με την υπογραφή της βραβευμένης Άννας Ιακώβου και με την πανέμορφη εικονογράφηση της Αγγελικής Δελεχά! Πετειναράκης, ο κοκορευόμενος, το μικρό κοκκοράκι από το κοτέτσι της κ. Πανωραίας, είναι μικρό αλλά… πολύξερο! Και θα μας διηγηθεί την ιστορία για ένα πολύ ξεχωριστό πασχαλινό αυγό, ένα τεράστιο αυγό, ένα αυγό για… γίγαντες! Το βιβλίο περιέχει και cd με audiobook της ιστορίας, με δραματοποιημένη αφήγηση και πολλά, πολλά τραγούδια, που συνέθεσε η ίδια η συγγραφέας!

Αυγό για γίγαντες
Εκδόσεις Άθως Παιδικά
Κεντρική διάθεση: Εκδόσεις Σταμούλη, Αβέρωφ 2, Αθήνα 2105238305 www.stamoulis.gr

Για παραγγελίες καλέστε στο 2105238305
Βρείτε το εδώ: https://bit.ly/augo_gia_gigantes και σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία.

Αυγό για γίγαντες μια ξεκαρδιστική πασχαλινή ιστορία με την υπογραφή της βραβευμένης Άννας Ιακώβου και με την πανέμορφη εικονογράφηση της Αγγελικής Δελεχά! Πετειναράκης, ο κοκορευόμενος, το μικρό κοκκοράκι από το κοτέτσι της κ. Πανωραίας, είναι μικρό αλλά… πολύξερο! Και θα μας διηγηθεί την ιστορία για ένα πολύ ξεχωριστό πασχαλινό αυγό, ένα τεράστιο αυγό, ένα αυγό

Περισσότερα

Αυγό για γίγαντες της Άννας Ιακώβου – Οι κουτσομπόλες

Το κοτέτσι της κ. Πανωραίας κάνει τα πιο φρέσκα και νόστιμα αυγά, όλοι το ξέρουν αυτό! Και το Πάσχα, όλοι από εκεί αγοράζουν τα αυγά τους για να τα βάψουν κόκκινα, γιατί λέει, κερδίζουν πάντα στο τσούγκρισμα. Αυτά τα λένε και οι… κουτσομπόλες κοτούλες της αυλής και τα άκουσε και το μικρό πετειναράκι. Μα λένε κι άλλα, πολλά, για ένα τεράστιο αυγό, ένα αυγό για… γίγαντες!

Διαβάστε ολόκληρο το υπέροχο πασχαλιάτικο παραμύθι για παιδιά που έγραψε η Άννα Ιακώβου και ακούστε την ιστορία από το cd που συνοδεύει το βιβλίο και περιέχει δραματοποιημένη αφήγηση και πολλά, πολλά τραγούδια, που συνέθεσε η ίδια η συγγραφέας. Το βιβλίο εικονογράφησε η Αγγελική Δελεχά και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Άθως παιδικά!

Αυγό για γίγαντες
Εκδόσεις Άθως Παιδικά
Κεντρική διάθεση: Εκδόσεις Σταμούλη, Αβέρωφ 2, Αθήνα 2105238305 www.stamoulis.gr

Για παραγγελίες καλέστε στο 2105238305
Βρείτε το εδώhttps://bit.ly/augo_gia_gigantes και σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία.

Το κοτέτσι της κ. Πανωραίας κάνει τα πιο φρέσκα και νόστιμα αυγά, όλοι το ξέρουν αυτό! Και το Πάσχα, όλοι από εκεί αγοράζουν τα αυγά τους για να τα βάψουν κόκκινα, γιατί λέει, κερδίζουν πάντα στο τσούγκρισμα. Αυτά τα λένε και οι… κουτσομπόλες κοτούλες της αυλής και τα άκουσε και το μικρό πετειναράκι. Μα λένε

Περισσότερα

Γνωρίζουμε τους ήρωες και τις ηρωίδες του 1821 – Συνέντευξη με την συγγραφέα Κωνσταντίνα Ζηκούλη

Γνωρίζουμε τους ήρωες και τις ηρωίδες του 1821 – Συνέντευξη με την συγγραφέα Κωνσταντίνα Ζηκούλη

Ακούστε την συζήτηση με την συγγραφέα και δασκάλα Κωνσταντίνα Ζηκούλη, με αφορμή τα τέσσερα βιβλία της που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Άθως Παιδικά με θέμα την ιστορία και την Επανάσταση του 1821. Η συγγραφέας μοιράζεται τις αφορμές συγγραφής των βιβλίων, ιστορίες από τις ζωές των Ηρώων και των Ηρωίδων του 1821 και πολλά ακόμα, σε

Περισσότερα