Η πιο δροσερή βουτιά του καλοκαιριού!

Οι μεγάλες καλοκαιρινές μέρες αποκτούν άλλο νόημα και γίνονται πιο ευχάριστες συντροφιά με ένα καλό βιβλίο.

Βρείτε από τις εκδόσεις Άθως τα ωραιότερα καλοκαιρινά βιβλία για παιδιά και εφήβους και χαρίστε στα παιδιά τις ομορφότερες αναμνήσεις του φετινού καλοκαιριού!

ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Φέτος ας ζήσουμε ένα υπέροχο καλοκαίρι παρέα με τους πιο θαρραλέους “θηριοδαμαστές”, ακούγοντας ιστορίες για παράξενες Παναγιές, κάνοντας ταξίδια στα μοναστήρια, στα βουνά, στις θάλασσες και τα νησιά της όμορφης πατρίδας μας και φτάνοντας μέχρι και… την μακρινή σαβάνα της Αφρικής! Στους ηχητικούς δίσκους θα ακούσουμε ύμνους, τραγούδια και ιστορίες, ενώ μας περιμένουν και προτάσεις για πολύ παιχνίδι με τα αδέρφια και τους φίλους μας! Όλα θα τα βρείτε μέσα στην μεγάλη ποικιλία των βιβλίων που απευθύνονται στα μεγάλα, μα και στα μικρότερα παιδιά του δημοτικού!

ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ

Η εφηβεία είναι μια μεγάλη περιπέτεια ανακάλυψης του εαυτού μας, αλλά και του κόσμου γύρω μας. Γι’ αυτό και στα βιβλία αυτά μέσα από τις περιπέτειες των πρωταγωνιστών, οι έφηβοι θα οδηγηθούν σε μονοπάτια που στο τέλος τους θα βρουν τις κρυμμένες αλήθειες, οι οποίες θα τους κατευθύνουν σε όλη την ζωή τους!

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!