Σειρά: Ήταν κάποτε παιδιά (5). Ο π. Επιφάνιος (B’ Έκδοση)

Άννα Ιακώβου

Εικονογράφηση:
Εύα Καραντινού

Σκληρό Εξώφυλλο


Βιβλίο με CD


Χρον. Έκδοσης: 2021
Σχήμα: 21×29
Κωδικός: 41288
ISBN: 9789604953219
Σελίδες: 48


Οι Εκδόσεις Άθως/Παιδικά με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζουν την β’ έκδοση του βιβλίου «Ήταν κάποτε παιδιά – π. Επιφάνιος Θεοδωρόπουλος», με κείμενα της καταξιωμένης Άννας Ιακώβου και την εικονογράφηση της βραβευμένης Εύας Καραντινού

Ο π. Επιφάνιος Θεoδωρόπουλος είναι μία αγιασμένη ιερατική μορφή της εποχής μας. Πολλοί ιερωμένοι, ανάμεσά τους και επίσκοποι, πνευματικοί και μοναχοί υπήρξαν πνευματικά του παιδιά. Η μεγάλη του θεολογική και επιστημονική κατάρτιση, η διάκρισή του, αλλά προπάντων η αγάπη του έχουν αφήσει στις καρδιές όλων ένα βαθύ αποτύπωμα.

Ο π. Επιφάνιος είχε το χάρισμα να ησυχάζει τις ψυχές και να θεραπεύει τον διχασμό, ιδιαίτερα σε δύσκολες στιγμές της εκκλησιαστικής ζωής, προσφέροντας λύσεις που η Εκκλησία συχνά υιοθέτησε προς όφελος του ποιμνίου της. 

Σήμερα με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε την δεύτερη έκδοση του βιβλίου  που έγραψε η Άννα Ιακώβου, έχοντας εντρυφήσει σε λεπτομέρειες της παιδικής του ζωής. 

Ελάτε να γνωρίσουμε σ’ ετούτο το βιβλίο έναν μικρό επαναστάτη, που είχε για σημαία την αγάπη του Χριστού και βάλθηκε να κατακτήσει ένα κομμάτι  απ’ τον παράδεισο τ’ ουρανού

Το βιβλίο συνοδεύεται από ηχητικό ψηφιακό δίσκο, που περιέχει την αφήγηση της ιστορίας, με τις όμορφες φωνές της Σοφίας Χατζή και του Σταύρου Σταμάτη. Την μουσική του cd έχουν συνθέσει ο Ηλίας Πιλάλης και ο Πέτρος Ζαράνης. Με το πλούσιο αυτό ηχητικό υλικό διευκολύνονται οι γονείς, καθώς ακούγεται ευχάριστα η ιστορία του βιβλίου, αλλά και τα παιδιά αφομοιώνουν καλύτερα την ιστορία.